Étterem

Tudtad, hogy júniustól már az 500 fő alatti esküvők, családi és baráti összejövetelek szervezése, rendezése is engedélyezetté vált?

Miért különleges helyszín a Bajor? 

Éttermünk közel 5000 m2 parkosított kert közepén terül el. Az étterem előtt terasz, zártkörű parkoló, játszótér és kerthelyiség is található.

Kerthelyiségünk minden pénteken 15-22 óráig és szombatonként 11-22 óráig vár Benneteket! Tudod miért különlegesek a hétvégék? Étlapunk mellett ilyenkor ínycsiklandozó grill ételeinkből is választhatsz, mellé pedig kortyolhatsz frissen csapolt söreinkből, ízletes borainkból.

300 m2 fedett rész is található itt, úgyhogy ha nem kedveled a napot, akár árnyékos helyre is ülhetsz! A zöld övezetben pedig dartsozhatsz, csocsózhatsz, tollasozhatsz, focizhatsz családoddal, barátaiddal!

Családi vagy céges rendezvényt szeretnél lebonyolítani? Esetleg az esküvődet tervezed! Éttermünk kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények lebonyolítására. Konyhánk alapvetően magyaros, házias. Főztünket vendégeink nagyon kedvelik, ezért gyakran visszatérnek hozzánk. Kóstold meg te is!

Kérdésed van? Időpontot szeretnél egyeztetni? A részletekre vagy kíváncsi? Hívj minket bátran telefonon!

Ha rendelni szeretnél tőlünk, azt is megteheted! Étlapunkról az előzetesen megrendelt ételeket HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG 11- 15 ÓRA KÖZÖTT SZÁLLÍTJUK KI.

Kiszállítási díj: Kecskeméten 400 Ft/cím, Kecskemét táblán kívül 600 Ft/cím

 

Nyitvatartásunk:

Hétfőtől-szombatig 11:00-15:00 és  18:00-22:00

Vasárnap 11:00-15:00