6000 Kecskemét Szent László krt.19. | Tel: 0676-415-445, 0620-946-4616 | E-Mail: info@fullparty.hu
 
Szolgáltatásaink
Esküvők

Esküvők

  Közeledik a nagy nap, amit már nagyon vártok. Összekötitek életeteket, elindultok...

tovább
Rendezvényeink

Rendezvényeink

Gondoljon ránk, ha rendezvényt szervez! A Bajor kiváló helyszíne családi és...

tovább

Rólunk

A Bajor Étterem és Vendégház a családi, baráti rendezvények kedvelt helyszíne. 4 szintes épületében 150 fős étterem, 16 szoba, 2 apartman és különterem áll a vendégek rendelkezésére. Közel 5000 m2 területen fekvő parkosított udvara gyönyörű boltíves kőpillérekkel teszi különlegessé a szabadban zajló eseményeket.


Móra Róbert

Móra Róbert, tulajdonos

"Én  abban hiszek, hogy egy kellemes családi-baráti együttlét teszi boldoggá az embereket. Hiszen közös élményeinktől válik az életünk színesebbé, teljesebbé."

1996-tól foglalkozik rendezvényszervezéssel, és tapasztalja, hogy mekkora jelentősége van a jeles eseményeknek. Bizonyos ünnepségek akár egy életre szóló emléket is jelentenek, mint pl. az esküvők.

2005-től van saját tulajdonban a Bajor Étterem, melyet előtte pár évig bérelt. Azóta folyamatosan fejleszti kívül-belül, hogy a vendégeknek minél magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsanak.

 VezetőségDóka Pál, szakácsmester

Pali 2001-től, a kezdetektől erősíti a Bajor csapatát. 2007-ben vált szakácsmesterré. Szereti a hagyományos magyar konyhát, mindemellett folyamatosan nyitott az újra: legyen az valamely nemzet különlegessége vagy a reformkonyha. Minden munkafolyamatnak aktív része ma is,  a grill ételek készítését, és a rostlapon sütést kedveli legjobban. Minden gasztronómiai specialitást megkóstol, de a húsos ételek, kiváltképp a csülkök, steakek a kedvencei. Bajor csapat

Csapatmunka

A vendéglátás és a rendezvények szervezése sok élőmunkát igényel. Csodálatos dolog, amikor minden készen áll a vendégek érkezésére, de ezt a pillanatot komoly előkészületek, sokszor több hetes, hónapos tervezés és felkészülés előzi meg.

Nagyszerű dolog együttműködni lelkes és képzett csapattal!

És kellemes együtt koccintani a jól végzett munka örömére :)

Készítette: DevelMedia